Személyes adatok védelme

Szükséges adatok

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) ) 2016/679 személyes adatok feldolgozására és ezen adatok szabad mozgására vonatkozó követelményei szerint a www.cipofashion.hu – nak kötelessége biztonságosan és csak a meghatározott célokra használni fel az Ön által megadott személyes adatokat.

Az www.cipofashion.hu weboldalt az R&M HOT SALES SRL cég üzemelteti, amelynek székhelye  in str.Liviu Rebreanu nr.41, bl.Z22, ap. 47, sector 3, Bukarest,és a J40 / 8582/2016-os számmal van nyilvántartásba véve.

A www.cipofashion.hu egy személyes adatkezelő, amelyet Ön (az érintett) továbbít nekünk.

Miért van szükségünk adatokra?

Az Ön személyes adataira a szolgáltatások nyujtásában van szükségünk a következő célokból:

  • Megrendelések feldolgozása és a kívánt termékek és szolgáltatások biztosítása;
  • Az általunk kínált termékek és szolgáltatások értékelése céljából;
  • Hogy hozzáférést nyujtsunk a weboldalunkhoz, mint bejegyzett felhasználónak;
  • A weboldalunk és az általunk folytatott kereskedelmi ajánlat és reklámok elemzésére és fejlesztésére;
  • Hogy lehetőséget tudjunk kinálni Önnek, a versenyeken, promociókon való részvételhez
  • Nem-kereskedelmi vagy adminisztratív jellegű üzenetek küldésének lehetősége (a webhely vagy felhasználói fiók változásaival kapcsolatban stb).;
  • Annak érdekében, hogy ajánlatokat, promóciókat, reklám- és marketingüzeneteket küldhessünk a www.cipofashion.hu tevékenységével kapcsolatban, abban az esetben, ha kifejezte egyetértését ebben a tekintetben.

Mit fogunk tenni az adataival?

Személyes adatait a vállalat székhelyén dolgozzák fel. Az Ön adatainak tárolására Romániában kerül sor.

A személyes adatait megadhatjuk más társaságoknak, amelyekkel partnerségben vagyunk, de csak a részükre vonatkozó titoktartási kötelezettségvállalás alapján és csak a dokumentumban említett célokra. Az online fizetések esetén kért információra a fizetési processzorok felhasználási feltételei vonatkoznak, és a www.cipofashion.hu nem kér és nem tárol semmilyen adatot a kártyajával kapcsolatban.

Információkat fogunk közzétenni, ha ez indokolt a csalásokkal szembeni védelem, a jogaink vagy a tulajdon védelme érdekében.

Előfordulhat, hogy nyilvánosságra kell hoznunk az Ön adatait is annak érdekében, hogy eleget tegyünk a hatósági jogi kérésekre való válaszadásra vonatkozó jogi kötelezettségeinknek. Személyes adatait csak akkor közöljük, ha jóhiszeműen hiszünk abban, hogy kötelesek vagyunk erre, a törvénynek megfelelően.

Mennyi ideig őrizzűk meg az adatokat?

Az Ön adatait a törvény által előírt ideig tároljuk. Ha nincsenek jogi követelmények, akkor csak addig tároljuk őket, ameddig szükségesek, szolgáltatásaink nyujtása céljából.

Az info@cipofashion.hu címre küldött kérés alapján, vagy a webhely felhasználói fiókjában elérhető lehetőségek használatával kérheti a felhasználói fiók törlését, valamint az adatok törlését vagy anonimizálását.

Melyek az Ön jogai?

Ha úgy ítéli meg, hogy a mi birtokunkban lévő személyes adatai bármelyike ​​helytelen vagy hiányos, kérheti ezen információk helyesbítését vagy törlését. Ezzel kapcsolatban felveheti velünk a kapcsolatot az info@cipofashion.hu e-mail címen.

Ha panaszt szeretne tenni az Ön adatainak kezelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@cipofashion.hu email cimen. Elemezzük panaszát és együttműködünk Önnel a probléma megoldásában.

Küldjön üzenetet a Facebook Messenger-ben