Termék visszatér

Ha úgy döntött, hogy vissza szeretné küldeni a vásárolt terméket, kérjük tartsa szem elött a következő szempontokat:

1. A TERMÉKEKET AZ ALÁBBI FELTÉTELEK MELLETT LEHET VISSZAKÜLDENI:

A termékek visszaküldését az alábbiakban említett feltételek mellett fogadjuk el, ezek megfelelnek az O.U.G. 34/2014 –es rendelkezéseknek , a fogyasztók jogait tekintve a szakemberekkel kötött szerződések keretében, valamint egyes normatív aktusok módosítására és kiegészítésére vonatkozóan.

Az online kötött megrendelések tárgyát képező termékek a kézhezvételüktől számított 14 napon belül bármilyen ok nélkül visszaküldhetőek.

Az elállási határidő lejárta előtt a fogyasztónak joga van visszavonni ezt a szerződést anélkül, hogy indokolnia kellene az elállási döntést,egyéb költségek viselése nélkül, mint ami az O.U.G Nr. 34/2014 rendelet, 13-as cikk (3) bekezdésben valamint a 14-es cikkben meg van határozva, a termék fizikai birtokába jutásának napjától számított 14 naptári napon belül.

A visszaküldési költségeket a fogyasztó viseli. Javasoljuk, hogy az eredeti csomagolást őrizze meg a termékek integritásának védelme érdekében.

A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint amelyben kiszállították;

Az OUG 34/2014 rendelet, 14-es cikk 3 bekezdése szerint a fogyasztó felelős a termékek kezelésének eredményeként bekövetkezett értékcsökkenésért.

Az eladó legfeljebb 14 (tizennégy) naptári napon belül visszatéríti a termék értékét attól a naptól számítva, hogy a fogyasztó tájékoztatta a www.cipofashion.hu-t arról a döntéséről, hogy kilép a szerződésből és ezt elfogadták. A www.cipofashion.hu elhalaszthatja a termék értékének visszatérítését az eladott termék kézhezvételéig vagy a szállításról szóló bizonyíték kézhezvételéig , abban az esetben ha a www.cipofashion.hu nem ajánlotta fel maga a termék visszaszerzését (a legutóbbi dátumot veszik figyelembe). A visszaküldött termékek értéke a termékek ellenőrzése után visszatérítődik a vevőnek, miután a visszatérítés módját sikerült közös beleegyezéssel megállapítani, vagy a jogi eljárások szerint.

Abban az esetben, ha a visszaküldött termékek sérültek vagy hiányosak, kopás jeleket mutatnak, karcolásokat, hiányzik a doboz, hiányzik a számla, fenntartjuk a jogot arra, hogy egy összeget a termék értékéből visszatartsunk (ÁFA-érték), az összeget a károk értékelése után közöljük.(információ itt)

2. VISSZAKÜLDÉSI KÖLTSÉGEK:

 1. A visszaküldött termékek szállításának költségeit teljes egészében az ügyfél viseli, nem pedig a www.cipofashion.hu
 2. Ha a csomagot a mi futárszolgálatunkon keresztül szeretné visszaküldeni, az alábbi az eljárás :
  1. Töltse ki az ezen az oldalon lévő visszatérési űrlapot (visszatérési űrlap).
  2. Hívja a 031.9791 számot vagy az info@cipofashion.hu email címen kérje a csomag felvételét.
  3. Csomagolja a terméket egy zacskóba vagy dobozba, ugy, hogy a termék doboza ne sérüljön meg.
  4. A visszatérítési díj 2000 HUF (legfeljebb 3 kg-ig), és levonásra kerül a visszatérítendő összegből.
  5. Ha nem a futárszolgálatunkon keresztül szeretné visszaküldeni a csomagot, kérjük, küldje el bármely más futárszolgálaton keresztül. A szállítási cím:

   GLS HUB ( S.C. R&M HOT SALES S.R.L.)                                                         
   Város: GLS Raktar, Utca Európa u .   2 .
    Irányítószám: 2351 Alsónémedi Hungary
   Email: info@cipofashion.hu                                                                          

Cipofashion.hu nem fogad utánvétellel küldött csomagokat!

3. a pénz visszatérítése:

 1. A pénzt visszatérítése banki átutalással történik a visszaigazolástól számított 14 napon belül, az O.U.G 34/2014 rendelet 13 cikk , 1, 2 és 3 bekezdése szerint.
 2. Abban az esetben ha 25000 Ft feletti megrendelésnél ingyenes szállítása volt, és egy terméket vagy több terméket vissza szeretne küldeni, akkor 1800 Ft szállítási díjat tartunk vissza.
 3. Ha a rendelését készpénzben fizette kézbesítéskor, kérjük, adjon meg nekünk egy bankszámlaszámot és IBAN számot, hogy vissza tudjuk téríteni az összeget.

Termék csere:

 1. A csere díja a vásárlót terheli.
 2. Csere díja : 2000 HUF

Köszönjük és jó vásárlást!


A díjat a következőkért számolják fel:

A termék árának csökkenése:

Doboz károsodása

1500 HUF

A termék károsodása

Akár 80%

Kiegészítők hiányoznak

A termék értékének 50% -a

A termék használata

A termék értékének 90% -a


Küldjön üzenetet a Facebook Messenger-ben