Felhasználási feltételek

Ezen weboldal használata maga után vonja az alábbi felhasználási feltételek elfogadását!

www.cipofashion.hu fenntartja a jogot, hogy ezeket a rendelkezéseket megváltoztathassa további értesítés nélkül. A legújjabb verzió ennek az oldalnak a megnyításával látható “FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK” néven.

www.cipofashion.hu korlátozott személyes hozzáférést biztosít a felhasználó számára a weboldalon (online rendelések, információszerzés) , és nem ad jogot a weboldal letöltéséhez, részleges vagy teljes változtatásához, részleges vagy teljes reprodukálásához, másolásához, eladásához/hasznosításához, a weboldal más úton történő kihasználásához kereskedelmi vagy a www.cipofashion.hu érdekeivel ellentétes célból, annak előzetes irásbeli hozzájárulása nélkül.

A web-link kapcsolat létrehozásának joga a www.cipofashion.hu oldallal korlátozott, kizárolagos és visszavonható, és annyi ideig megengedett ameddig nem hoz bármilyen jellegű hiányosságokat a www.cipofashion.hu vagy bármely partnerünk számára, csakis irásbeli vagy e-mailen keresztüli hozzájárulásunk megszerzése után.

1. A www.cipofashion.hu szerzői joga a weboldalon közzétett információkról

A www.cipofashion.hu weboldal teljes tartalma - képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webes grafikák, e-mailek, szkriptek, programok és egyéb adatok - a www.cipofashion.hu és annak beszállítói tulajdonát képezi, a szerzői jogok védelmére (8/1996 számú ) vonatkozó törvény valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények értelmében. A fent felsorolt elemek bármelyikének a www.cipofashion.hu beleegyezése nélkül történő felhasználása a hatályban lévő jogszabályok szerint büntetendő.

A www.cipofashion.hu felhasználása csak ezen dokumentumban említett korlátokon belöl megengedett.

2. A www.cipofashion.hu weboldalon kinált termékek és szolgáltatások. Árpolitika

A www.cipofashion.hu fenntartja az ügyfelek megválasztásának jogát.

A www.cipofashion.hu által forgalmazott termékek újak, a gyártó eredeti csomagolásában vannak, kiszállításkor adószámlával és garancia levéllel érkeznek, a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően.

A termékeket és szolgáltatásokat e dokumentum rendelkezéseinek megfelelően, a készlet erejéig kináljuk. Ebből az okból kifolyólag a www.cipofashion.hu fenntartja a jogot, hogy ne tegyen eleget egy bizonyos rendelésnek, abban az esetben, ha az adott termék már nem található a forgalmazó jelenlegi ajánlatában.

A bemutatott árak tartalmazzák az ÁFÁ-t (19%) és nem tartalmazzák a szállítási költségeket, azon eset kivételével, amikor ez kifejezetten meg van határozva a weboldalon.

A számlán feltüntetett vételár megegyezik a www.cipofashion.hu értékesítési tanácsadóival megbeszélt összeggel, a rendelés megerősítésekor, vagy az hitelkártyával történő online fizetések esetén ez az összeg fel lesz tüntetve a weboldalon a vásárlás időpontjában.

Erőfeszítéseink ellenére néhány terméknek hibásan jelenhet meg az ára a weboldalon, a számítógépes alkalmazásunk téves megállapítása következtében. Ilyen esetekben a végső ár mindig az, amelyet az ügyfél a www.cipofashion.hu értékesítési tanácsadókkal folytatott megbeszélések során elfogadott. Ha a termék tényleges ára magasabb, mint a webhelyen feltüntetett ár, akkor értékesítési tanácsadóink csak akkor jogosultak kielégíteni az Ön kérését, hogy a terméket a weboldalon közzétett áron szállítsák ki, amennyiben ezt meg tudjuk tenni, ugyanúgy ahogy Ön is jogosult megtagadni a megrendelést. Ha a valós ár alacsonyabb, mint a weboldalon közzétett ár, és Ön már előzetesen kifizette az árat, a különbséget megállapodás szerint visszatérítjük , legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül.

A www.cipofashion.hu oldal nem vállal garanciát, beleértve, de nem kizárólagosan, a weboldal működésével, az információkkal, a leírások helyességével, a tartalom frissítésével, a webhelyen található termékekkel, valamint bizonyos célra való alkalmasságukkal kapcsolatban. A felhasználók kifejezetten egyetértenek abban, hogy a weboldal használata és a kapcsolódó termékek vagy szolgáltatások vásárlása a saját felelősségükre történik, az egyetlen eltérés a www.cipofashion.hu azon kötelezettsége, hogy a felhasználóknak jogot biztosítson a szerződés egyoldalú felbontására, a hatályban lévő jogszabályok alapján, amint azt az alábbiakban részletezzük. A honlapon közzétett képek példaként szolgálnak, és a szállított termékek bármilyen módon különbözhetnek a bemutatott képektől (szín, kiegészítők, megjelenés stb.).

A www.cipofashion.hu tartalmát (szövegek, termékleírások, technikai jellemzők, képek, szimbólumok) a gyártók országunkban lévő képviselőivel együttmüködve állítjuk össze, ennek okán, a www.cipofashion.hu nem vállal felelősséget a www.cipofashion.hu weboldalon bemutatott termékek leírásáért és specifikációiért, mivel ezeket az egyes márkák képviselői vagy az általuk jóváhagyott importőrök bocsájtják rendelkezésünkre. Az www.cipofashion.hu és partnerei fenntartják a jogot a termékek műszaki specifikációjának előzetes értesítés nélküli módosítására.

3. A termékek fizetése

A www.cipofashion.hu oldalról rendelt termékek fizetése a termékek futárral történő szállításakor (utánvétellel) vagy előre fizetéssel történik. Az előrefizetés postautalvánnyal, fizetési meghagyással vagy bankkártyával történik; a fizetésről igazolást kell küldeni az info@cipofashion.hu email címre. Előfizetés esetén a kézbesítés csak akkor történik meg, ha a pénz az www.cipofashion.hu számlájára kerül. A megrendelt termékeket teljes egészében ki kell fizetni, különben a kiszállítás nem történik meg. A www.cipofashion.hu weboldalon elhelyezett és kártyával fizetett megrendeléseket a cipofashion nevében az euplatesc dolgozza fel.

A www.cipofashion.hu fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos esetekben a termékek előzetes kifizetését kérje.

4. A termékek kiszállítása

A termékeket az ország bármely területén expressz futárszolgálat útján szállítjuk ki. A termékek kiszállítási ideje 24 óra és 10 munkanap között van. Ha szeretné megnézni, hogy a termék mikor ér Önhöz, ellenőrizze a szállítási időt a termékoldalon. Nem szállítunk postán keresztül. A www.cipofashion.hu fenntartja a jogot a megrendelések visszaigazolására, mielőtt az ügyfelekkel kapcsolatba lépne.

Szállítási költségek :

- 1700 HUF bármely helységben további km nélkül.

A kézbesítés gyors futárral történik, az árak Magyarország minden helységére érvényesek. Ha az ügyfelet nem találja meg a futárszolgálat az említett címen, akkor telefonon felveszi vele a kapcsolatot.

A termékek átvétele az ügyfelek beleegyezését jelenti, hogy a termékek jó állapotban érkeztek meg. A számla a hatályban lévő román jogszabályok szerint az adásvételi szerződést képezi.

Az ügyfél beleegyezését fejezi ki, a számla aláírásához, azzal kapcsolatban, hogy megkapta a terméket (termékeket) amelyek megfelelnek a megrendelés igényeinek.

A www.cipofashion.hu fenntartja a jogot a megrendelt termékek szállításának késleltetésére vagy visszavonására, ha azokat a www.cipofashion.hu-tól független okok miatt nem tudják betartani: tüzek, robbanások, áradások, járványok, sztrájk, kormányzati akciók, háborúk, terrorcselekmények, tiltakozások, zavargások, polgári zavargások vagy más akadályok, a román törvénynek megfelelően.

A kár maximális értéke, amelyet a www.cipofashion.hu bármely ügyfélnek megfizet, ha nem kézbesíti vagy rosszul küldi ki a terméket , az ügyféltől beszedett összeg értéke.

5. Termékgarancia

A www.cipofashion.hu jótállási igazolást ad az eladott termékekre, amelyeket az adószámlával és a megrendelt termékekkel együtt küldenek ki. A jótállási feltételek megfelelnek a 449/2003 törvénynek és o.g.21/1992-nek. A garancia igénylésekor szükséges a hibás terméket az eredeti csomagolásban, a kapcsolódó tartozékokkal együtt, az adószámla másolatával és az eredeti jótállási igazolással együtt bemutatni/küldeni. Abban az esetben ha a termékek ezek a dokumentumok nélkül érkeznek, akkor a termékek visszaküldhetők a kérelmezőnek / feladónak, anélkül, hogy megoldódna a garancia.

6. A vásárolt termékek visszaküldéséről szoló információk

Az ügyfél 14 munkanapon belül indokolás nélkül egyoldalúan felmondhatja a www.cipofashion.hu – val a szerződést (Cf. ord. 34/2014) ,csak írásban, és a terméket (termékeket) 14 napos határidőn belül visszaküldheti. Igy a www.cipofashion.hu weboldalon vásárolt termékeket a törvény szerint vissza lehet küldeni a futártól történő kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül.

A termék visszaküldése előtt kötelező telefonon vagy e-mailben (info@cipofashion.hu) értesíteni cégünket a termék / termékek visszaküldésének szándékáról.

A fogyasztónak joga van a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, vagy szolgáltatás esetén a szerződés megkötésétől számítva 14 munkanapon belül írásban értesítenie a kereskedőt, hogy lemond a vásárlásról, indokolás nélkül, szankciók nélkül. A terméket csak jó, használatlan állapotban szabad visszaküldeni, karcolás vagy bármilyen hiba nélkül, különben visszaküldjük a kliensnek.

Továbbá olyan termékeket, amelyek fizikai változásokat, ütéseket, karcolásokat stb. mutatnak, nem fogadunk vissza.

A termékeket gyorsfutárral kell visszajuttatni, a jobb visszatérítési eljárás érdekében.

A termékek visszaküldése az ügyfél költségén történik. A termékek visszaküldhetők bármilyen ok nélkül.

A visszaküldött termékhez csatolni kell a számla másolatát, a jótállási igazolást.

A www.cipofashion.hu a termékek értékét a visszaküldött termék kézhezvételétől számított 14 napon belül téríti vissza. A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket.

A termékek visszaküldésénél ez a törvény csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket expressz futár útján szállítanak az ügyfeleknek. Azok a megrendelések, amelyeket a www.cipofashion.hu központból felvettek, vagy amelyeket cégünk közvetlenül az ügyfelekhez szállít a saját munkatársaink révén, nem tekintik távolsági kereskedelemnek **, hanem a speciális üzletekben történő értékesítésnek, mivel megnézhetők, ellenőrizhetők és elfogadhatók személyesen, az ügyfél céljainak és igényeinek megfelelően.

7. Felhasználói hozzászólások a www.cipofashion.hu oldalon

A www.cipofashion.hu weboldalt látogató felhasználók kommentálhatják a kínált termékeket, amelyeket előzetes jóváhagyás után tehetünk közzé az oldalon. A www.cipofashion.hu fenntartja a jogot, de nem a kötelezettséget, hogy az oldalon ne tegyen közzé illegális, obszcén, fenyegető megjegyzéseket, rágalmazó tartalmakat, amely bármilyen módon zavarja mások magánéletét, sérti a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, vírusokat tartalmaz, tömeges e-maileket vagy egyéb spam formát képviselő szövegeket.

A www.cipofashion.hu nem vállal felelősséget és nem is kötelezhető, az ilyen megjegyzések vagy elektronikus kommunikáció által okozott károkért,mivel ezek ugyanazon felelősségkorlátozás mellett történnek, mint a webhely többi tartalma, ezen dokumentumban szereplő cikkek alapján. Bizonyos információk elküldése esetén, mások mint ami a termék vásárlási / eladási folyamatához kapcsolódnak, úgy tekintsük, hogy a felhasználó a www.cipofashion.hu-nak és partnereire felruházza a nem kizárólagos, korlátlan, ingyenes, visszavonhatatlan és visszaadható jogot a felhasználásra, többszörözésre, módosítására, adaptálásra, valamint bármilyen multimédia eszközön történő megosztásra. A felhasználó garantálja, hogy az általa továbbított tartalom minden jogával rendelkezik, bármilyen módon, hogy közzétegye-e a webhelyen, vagy sem, így e tartalom felhasználásával nem okoz kárt más személynek.

A szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos bármilyen probléma esetén küldjön egy e-mailt az info@cipofashion.hu email címre.

8. A tárhelyszolgáltatások minősége, linkek más webhelyekhez, működési hibák

A www.cipofashion.hu webhelyet egy harmadik cég szerverei üzemeltetik. A www.cipofashion.hu nem vállal felelősséget a webhelyen fellépő hibákért, függetlenül azok előfordulásának okaitól, beleértve a webhely változásait, a beállításokat vagy az ütemezett szkriptek frissítéseit. A www.cipofashion.hu nem tehető felelőssé az esetleges böngészők által a www.cipofashion.hu webhely látogatása során felmerült hibákért. A www.cipofashion.hu nem felelős a webhelyek tartalmáért, minőségéért vagy jellegéért, amelyek a www.cipofashion.hu webhelyen található linkek útján érhetők el. Ezeknek a helyeknek a teljes felelõssége a szóban forgó helyek tulajdonosai.

9. Hirlevélre való feliratkozás és leiratkozás

A www.cipofashion.hu webhely hírlevelére való feliratkozás és leiratkozás ingyenes és önkéntes, és magában foglalja a következő használati feltételek elfogadását. Az elküldött üzenetek nem kéretlenek, és mindig leiratkozhat az egyes e-mailek láblécében található utasítások követésével. Az elküldött üzenetek tiszteletben tartják az elektronikus kereskedelemnek a kereskedelmi kommunikációra vonatkozó törvényét, amelyet a román és a nemzetközi jogszabályok előírnak. A hírlevelet a tartalom szempontjából a felelősség korlátozásának ugyanazon feltételeiben kell felhasználni, mint a webhely használatát ,az ebben a dokumentumban biztosított feltételek mellett, az adatvédelmi politikát a következő szakaszban részletesebben ismertetjük. A www.cipofashion.hu az előfizetőknek eljuttatott hírlevél tartalmához fűződő összes joggal rendelkezik, ugyanazokkal a feltételekkel, mint a webhelyen közzétett információ, a dokumentum rendelkezéseivel összhangban.

A www.cipofashion.hu hírlevél feliratkozói ezeket a kereskedelmi kommunikációkat más személyeknek is továbbküldhetik, saját felelősségükre és olyan körülmények között, amelyekben nem módosították sem a megfelelő üzenetek szerkezetét, sem tartalmát. Azokat a személyeket, akik kereskedelmi üzeneteket kaptak a www.cipofashion.hu hírlevél előfizetőitől, úgy tekintik, hogy az előfizetők előre tájékoztatták e cikk rendelkezéseiről. Ebben az összefüggésben a www.cipofashion.hu semmilyen formában nem vonható felelősségre előfizetőinek tetteiért.

A www.cipofashion.hu fenntartja a jogot, hogy korlátozza bármely előfizető hozzáférését a hírlevélhez, ha a www.cipofashion.hu okkal feltételezi, hogy az előfizető nem felel meg a dokumentum rendelkezéseinek.

10. Adatvédelmi politika

A www.cipofashion.hu garantálja a számítógépes rendszerén keresztül tárolt és továbbított adatok biztonságát és titkosságát. Ezeket az információkat a www.cipofashion.hu felhasználhatja a felhasználói megrendelés visszaigazolásához, különféle különleges ajánlatok, promóciók stb. elküldésére, de csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával.

A személyes adatok megadása a www.cipofashion.hu számára nem vonja maga után a felhasználók kötelezettségeit, azok bármilyen körülmények között megtagadhatják ezen adatok szolgáltatását, és díjmentesen kérhetik az adatbázisból való törlésüket. Az adatbázisból magukat törölni kivánt személyek az ilyen kéréseket / értesítéseket küldjék el az info@cipofashion.hu email címre.

A www.cipofashion.hu vállalja, hogy a személyes adatokat harmadik fél számára nem terjeszti, kivéve a közvetlen marketing szereplőket.

A személyes adatokat azonban továbbíthatja a kereskedelmi tranzakciók ellenőrzésére jogosult hatóságoknak vagy más, a törvény által indokolt ellenőrzések elvégzésére jogosult hatóságoknak, amennyiben ezt a hatályos jogszabályok előírják.

A www.cipofashion.hu rendszer által tárolt személyes adatok elektronikus úton történő továbbításának módja miatt a www.cipofashion.hu semmilyen módon nem vonható felelősségre az illetéktelen személyek lehallgató szoftvere általi adatvesztésért vagy másolásért . A felhasználók értesítése után az www.cipofashion.hu megteszi az összes intézkedést, és rendelkezésre bocsát minden szükséges fájlt az ilyen típusú bűncselekmények megoldására felhatalmazott illetékes szervek számára.

A www.cipofashion.hu részére szolgáltatott információkat csak a hatályos törvényeknek megfelelően használják fel (a megrendelések létrehozása, üzenetek küldése a www.cipofashion.hu személyzete számára, a hírlevél feliratkozásához stb.) a hatályban lévő törvények alapján. A www.cipofashion.hu nem adja meg az Ön e-mail címét harmadik felek számára, és nem hozza nyilvánosságra az ügyfelek által szolgáltatott adatokat , azok kifejezett hozzájárulása nélkül.

A www.cipofashion.hu igazolja a tényt, hogy tiszteletben tartsa a személyek védelméről szóló 677/2001 sz. Törvény által biztosított jogokat a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad áramlására vonatkozóan, a 365/2002 sz. az elektronikus kereskedelemről szóló törvényt, valamint a 130/2000 számú Rendeletet, tekintve a fogyasztók védelmét a távközlési szerződések megkötésénél és végrehajtásánál, a későbbi módosításokkal.

Ezen jogok közé tartoznak (a felsorolás nem korlátozó jellegű):

 1. Joga van kérni a www.cipofashion.hu -tól, hogy igazolja személyes adatainak feldolgozását vagy sem, ingyenesen;
 2. Joga van kérni a www.cipofashion.hu -tól , hogy ingyenesen kijavítsa, frissítse, blokkolja vagy törölje azokat a szolgáltatott adatokat, amelyek feldolgozása nem felel meg a 677/2001 Törvény rendelkezéseinek;
 3. Joga van kérni a www.cipofashion.hu-t , hogy ingyenesen megállítsa személyes adatainak feldolgozását;
 4. Joga van kérni a www.cipofashion.hu-tól a promóciós üzenetek küldésének leállítását.

Minden a felhasználók személyes adatainak adatbázisához való hozzáférést, ideértve az illetéktelen hozzáférés minden kísérletét a www.cipofashion.hu egy hozzáférési fájlba jegyzi be. A hozzáférési fájlok lehetővé teszik, hogy a www.cipofashion.hu azonosítsa azokat a személyeket, akik jogos indok nélkül hozzáfértek a személyes adatokhoz az illetékes testületek értesítése érdekében.

Minden olyan kísérlet, amely egy másik felhasználó személyes adatainak elérésére, a weboldal tartalmának módosítására vagy a szerver teljesítményének befolyásolására szolgál, amelyen a www.cipofashion.hu webhely működik, a www.cipofashion.hu weboldal megtévesztésének kísérletének minősül és bűnügyi nyomozást indít az akciót kezdeményező ellen.

A www.cipofashion.hu sütiket használ. A böngészés folytatásával kifejezi beleegyezését a sütik használatához. Tudjon meg többet itt: www.cipofashion.hu

 • A szakosítás, monitorizálás és személyes ajánlatok küldésének céljából a Retargeting.bz-t használjuk (Cím: Vasile Lascar utca, 178 sz., sector 2., Bukarest, egyedi regisztrációs kód (CUI): RO34270947, kereskedelmi nyilvántartási szám: J40/3525/23.03.2015 E-mail: info@retargeting.biz, Telefonszám: + 40-727-383-165),ez egy online áruházaknak dedikált automatizált marketing szoftver.
 • Ezeknek a tevékenységeknek nincs jogi vagy más jelentős hatása a felhasználókra. Ennek a profilosításnak az egyetlen következménye, hogy a felhasználók kedvezményeket és személyre szabott marketing ajánlatokat kapnak. A felhasználó dönthet úgy, hogy nem kéri a profilosítást vagy kereskedelmi értesítést aminek csak annyi a hatása, hogy nem kap kedvezményeket vagy személyre szabott marketing ajánlatokat.
 • A Retargeting.biz automatikusan összegyűjti és tárolja a következő személyes adatokat a tevékenységek (profilozás) és a weboldallal való kapcsolattartás érdekében:
  e-mail, telefonszám, név, vezetéknév, nem , születési idő, város, megye, IP-cím (beleértve a lehetséges helyet), böngésző, rendelési azonosító, kedvezménykód, kedvezményérték, szállítási költség, teljes rendelési érték, egyedi áron megrendelt termékek, termékváltozatok, termékek, eszköz, operációs rendszer, IP-hely, az oldallátogatással kapcsolatos időbélyegek , oldalnézet, kategórialátogatás, márkakeresés, kattintson a képre, egér a kosár fölött,egér az ár fölött, görgessen fel, görgessen le, kosárba helyezés, eltávolítás a kosárból, variáció kiválasztása, kívánságlista hozzáadása, megjegyzés, Like a Facebookon, súgó oldal meglátogatása.
 • A választott szolgáltatástól függően a következő kategoriák vannak : látogatók, regisztrált felhasználók vagy a weboldal ügyfelei. A látogatók adatait 2 hónapig, a regisztrált felhasználók vagy ügyfelek adatai 3 hónapig vannak tárolva.
 • Szolgáltatásainak biztosítása érdekében a Retargeting.biz felhatalmazott harmadik feleket (alvállalkozókat) vesz igénybe az EGT-ből és az Egyesült Államokból (csak push értesítésekhez), és a személyes adatok továbbítása az EU – USA adatvédelmi pajzs keretében történik: az adatok megmaradnak / a két fél közötti szerződés ideján tárolják.
 • Sütik: ennek a webhelynek első fél sütiket kell használnia, és hozzáférést biztosítania a Retargeting.biz számára ezekhez az információkhoz. Ezeket a sütiket ez a webhely helyezte el, ezért csak ezzel a weboldallal kapcsolatban lehet használni. Következésképpen, a webhely felhasználóinak belső megfigyelése és a többi webhelyen való megfigyelése közötti kapcsolat technikailag nem lehetséges ezeknek a sütiknek a segítségével.
 • Ha le szeretne iratkozni a Retargeting.biz által küldött tudosításokról, küldjön egy e-mailt az info@cipofashion.hu email címre.

11. Záró rendelkezések

A www.cipofashion.hu weboldalon bemutatott termékek és szolgáltatások által okozott minden egyéb probléma, amelyekkel a dokumentum egyetlen cikke sem foglalkozik, a felhasználónak a problémáról szóló írásbeli értesítése napjától számított 30 munkanapon belül , békés módon kerül megoldásra.

Amennyiben a konfliktus békés rendezése nem sikerül, a viták megoldása a román bíróságok hatásköréhez vagy egy alternatív vitarendezési testülethez kerülnek, amelyben a felek megállapodnak. Elfogadva a www.cipofashion.hu weboldal használati feltételeit, az ügyfél teljes mértékben vállalja a webhely ilyen feltételekkel történő használatának következményeit.

Küldjön üzenetet a Facebook Messenger-ben